The Star Online: Most Viewed: Nation

Terkini, Utusan

Harian Metro: Mutakhir

Tuesday, August 31, 2010

Attention: This is Blog Walking Area!!!


Sila blog walking di blog saya. Kedatangan anda amat di alu-alukan. Jangan malu, jangan segan, Mari, mari, mari. Tinggalkan jejak anda di shoutbox saya. saya pasti akan jejaki blog anda juga. diharap pengunjung-pengunjung blog ini juga akan menjejaki jejak-jejak yang anda tinggalkan. SELAMAT MENCUBA.

Tawaran Istimewa: Iklan blog anda di blog saya, tiada bayaran.

Entriku kali ini sangat pendek. Setelah lama berfikir, akhirnya aku ingin mewujudkan satu blog untuk sesiapa yang berminat untuk buat blog link dengan blog aku yang tak seberapa ini. Blog link ini adalah percuma dan tak payah bayar pun..erk ada ke orang buat link berbayar?

Untuk pengetahuan korang semua, blog aku ini takdelah hebat sangat pun tapi aku amat berharap agar blog ini menjadi perhentian setempat untuk semua para bloggers. So sesiapa yang berminat untuk di link kan dipersilakan. Jangan malu-malu dan segan.

Aku juga amat mengharapkan korang semua dapat memasukkan blog aku dalam blog list korang.

Kepada sesiapa yang berminat. Sila 'link'kan blog aku http://www.blog2friend.blogspot.com/ dalam blog list korang dan aku akan list kan blog korang dalam blog aku. Jangan lupa tulis url blog korang  dan juga genre blog korang pada ruangan komen dibawah.

Jom main link-link. Jadilah orang pertama!

Monday, August 30, 2010

Helah untuk tingkatkan pendapatan Nuffnang anda

Mari tingatkan pendapatan dari blog anda

Jika Anda memiliki sebuah blog, posting url anda ke ruangan komen di sini sehingga Anda akan dapat meningkatkan lalu lintas ke blog Anda. , bahkan lebih baik ianya juga akan meningkatkan jumlah tayangan dan klik anda. Jika Anda menggunakan Advertlet atau nuffnang (jika semua orang yang posting blog di sini klik 3 iklan di setiap blog diposting, kita semua akan membuat wang). Tentu saja, Anda tidak diwajibkan untuk mengklik iklan, tapi sila klik jika ada iklan yang benar-benar membuat anda tertarik

saya akan mula mengklik iklan di 3 blog berikut ......

Ini merupakan teknik saya klik iklan awak, awak klik iklan saya pula.

INGATLAH JIKA KITA BANYAK MENOLONG ORANG PASTI ORANG AKAN BANTU KITA JUGA.

SELAMAT MENCUBA

Thursday, August 26, 2010

Bestnya dapat cium Fasha Sanda

Untungnya bumble bee kat belakang tu dapat cium bontot fasha sanda. Yang aku sakit hati tu risaukan calar lah nanti si bumble bee tu menahan seluar jeans keras jejai dan fasha ni.

Rumah tangga Raja Azura berantakan

Sejak beberapa hari ni kecoh yang penyampai radio Sinar FM, Raja Azura bercerai dengan suami’nya. Tetapi apabila ditanya oleh pihak media. Raja Azura menafikan bahawa dia and suami’nya mempunyai sebarang masalah. Malahan mengatakan hubungan mereka semakin akrab.

Difahamkan Raja Azura telah menghantar permohonan berkaitan rumah tangganya di Mahkamah Rendah Syariah, Shah Alam, Selasa tetapi tidak diketahui apakah status permohonan tersebut.

Diharap Kak Engku cepat la selesaikan masalah peribadi itu. Pendengar Sinar FM dah rindu nak dengar suara Kak engku setiap pagi.


Tuesday, August 24, 2010

Macam-macam jenis payudara

Payudara merupakan khazanah yang berharga bagi setiap wanita. Namun, ramai yang masih lagi tidak tahu bahawa payudara tersebut mempunyai pelbagai fungsi selain menyusukan anak dan seks.


Untuk pengetahuan anda ,Saiz dan bentuk payudara juga boleh mempengaruhi jiwa dan perwatakan seseorang.

Payudara besar dan bulat seperti tembikai
• wanita tersebut memiliki sifat keibuan
• Ingin selalu dipuji
• Inginkan dimanja
• Tapi perempuan jenis ini tidak suka melakukan hubungan seksual secara kerap

Payudara yang tertonjol seperti buah lemon
• seorang yang sangat-sangat ceria dan selalu memeriahkan suasana
• suka ketawa bersendirian
• inginkan kehidupan yang seimbang

Payudara pejal dan bujur seperti nenas
• seorang yang pintar
• lebih memikirkan kerjaya
• romantik dalam percintaan
• seorang yang setia pada yang Satu

Payudara pejal dan lembut seperti limau gedang
• prestasi seks yang kurang memuaskan
• sering terperuk dirumah
• lebih suka memanjakan kekasih dan kemesraan
• jarang naik angin
• berkeyakinan tinggi

Payudara kecil seperti buah ceri
• seorang yang lucu dan cerdik
• menghiburkan kekasihnya
• agak ghairah

Payudara seperti buah pear
• kerap menduakan suami
• agak curang

Gadis Mexico menang Miss Universe

LAS VEGAS - Seorang wanita Meksiko 22 tahun memenangkan kontes Miss Universe Senin malam setelah mengenakan gaun merah mengalir dan mengatakan penonton itu penting untuk mengajarkan anak-anak nilai-nilai keluarga.


Jimena Navarrete dari Guadalajara pertama kali untuk menjawab pertanyaan wawancara Senin malam dan yang terakhir dari 83 peserta berdiri dalam sandiwara headline-grabbing di Las Vegas Strip.

Pakaiannya satu-tali mengalir di belakangnya seperti lembaran saat dia berjalan selama kompetisi gaun malam. Sebelumnya, dia tersenyum dengan bikini ungu saat ia percaya diri berjalan pongah di atas panggung.

Ditanyakan oleh tokoh-medali emas Olimpiade skater Evan Lysacek bagaimana perasaannya menggunakan internet tentang unsupervised, Navarrete kata Internet adalah penting, tetapi orangtua perlu berhati-hati dan mengawasi anak-anak mereka.

"Saya percaya bahwa internet merupakan alat, mutlak diperlukan untuk saat ini," katanya melalui penerjemah. "Kita harus yakin untuk mengajari mereka nilai-nilai yang kita pelajari sebagai sebuah keluarga."

Runner-up pertama adalah Miss Jamaika Yendi Phillipps, sedangkan runner-up kedua Miss Australia Jesinta Campbell.

Navarrete - yang sudah pemodelan sejak dia 15 - adalah kedua Meksiko Miss Universe. Lupita Jones dari Meksiko memenangkan gelar di tahun 1991. Navarrete menggantikan Miss Universe 2009 Stefania Fernandez Venezuela.

Navarrete's menang digagalkan Miss Venezuela Marelisa Gibson dari memberikan negara Amerika Selatan kemenangan berturut-turut ketiga. Baik Gibson atau Miss USA Rima Fakih membuat 15 finalis atas.

Navarrete langsung mengucapkan selamat pada berkicau oleh Presiden Meksiko Felipe Calderon dan istrinya, Margarita Zavala.

"Selamat kepada Jimena Navarrete pantas baginya kemenangan sebagai Miss Universe," kata Calderon. "Ini akan menjadi Meksiko, (dan) citra kita sebagai sebuah negara."

Dengan penggemar di beberapa 190 negara menonton di televisi dan tab menjaga di jaringan sosial, Navarrete dan pesaing-nya memperkenalkan diri sambil mengenakan kostum nasional over-the-top. Mereka kemudian menari perak dan gaun hitam untuk nomor pembukaan acara sebelum 15 top finalis adalah 15 akhir announced.The berjalan dalam pakaian renang sementara Cirque du Soleil musisi memainkan lagu-lagu Elvis Presley termasuk "Viva Las Vegas." 10 terakhir terkesan dalam gaun mereka sementara John Legend dan Akar memainkan medley soulful termasuk "Simpan kamar."

Pada akhir acara, tujuh dari topik top 10 tren di Twitter ada hubungannya dengan kontes tersebut, kontestan-nya, hakim atau pemilik Donald Trump. Sang maestro memiliki co-kontes dengan jaringan televisi NBC.

Acara ini tanpa gaffes utama, kecuali untuk jawaban Miss Filipina 'ketika ditanya apa kesalahan yang terbesar dalam hidup ini dan bagaimana dia tetap itu.

"Dalam 22 tahun keberadaan saya, saya bisa mengatakan tidak ada yang besar," kata Venus Raj.

Sebelum ajang ini, Raj dinilai antara kontestan atas dalam polling online di situs kontes ini. Dia selesai di tempat kelima.

Navarrete memenangkan paket hadiah termasuk gaji yang tidak diungkapkan, sebuah kemewahan apartemen New York dengan biaya hidup, beasiswa satu tahun untuk New York Film Academy dengan perumahan setelah masa pemerintahan-nya, plus perhiasan, pakaian dan sepatu cocok untuk juara kecantikan.

Campbell memenangkan penghargaan Miss Congeniality Universe. Miss Thailand Fonthip Watcharatrakul memenangkan Miss Universe fotogenik dan penghargaan kedua untuk memiliki kostum nasional terbaik.

Fakih, seorang imigran Lebanon 24 tahun dari Dearborn, Mich, didorong perayaan antara Arab-Amerika ketika dia memenangkan Miss USA. Pageant catatan tidak cukup rinci untuk menunjukkan apakah Fakih adalah Arab-Amerika pertama, Muslim, atau imigran untuk memenangkan Miss USA.

Miss USA belum bernama Miss Universe sejak Brook Lee menjadi juara pada tahun 1997.

Friday, August 20, 2010

Let's exchange links with other

Welcome to Bloggers Friend. Driving traffic to your blogs has always been a priority for us, and with our blog list we hope to do just that.

Leave your URL to be display on our bloglist. Hopefully you can also promoting this blog to your visitors. This is our URL http://blog2friend.blogspot.com/

Thursday, August 19, 2010

Lets networking your blog

Please leave your blog url to be displayed in this blog. Together to form a greatest network of bloggers.

Official Site of the Premier League - Barclays Premier League News, Fixtures and Results News

The Star Online: Most Viewed: Sports