The Star Online: Most Viewed: Nation

Terkini, Utusan

Harian Metro: Mutakhir

Tuesday, September 28, 2010

Mariah carey jatuh di pentas sewaktu show untuk F1 Singapore

Friday, September 24, 2010

Tiada wang nuffnang minggu ini

Pelik betul aku minggu ini....Nuffnang ni ada masalah ke...Minggu ni aku nampak banyak iklan masuk ikut add nuffnang aku tapi masalah problemnya tabung nuffnang aku dok camtu je...ape cer ni...

bosan betul nak tunggu acc nuff ni ...boleh tak rakan-rakan blogger bagi tips kat aku yang geram ni macammana nak gerakkan acc nuff aku yang macam hidup segan mati takmau ni.

ade tak yang dapat wang besar dari acc nuff ni...kalau tak aku nak stop je acc aku ni...kadang-kadang rase nyampah gak nak check balance yang dok macam tu jer.

Help me please tolong klik ye

Monday, September 20, 2010

Use these exact keyword for some fast profit

Use these exact keywords:

rid man boobs
reduce man boobs
lose chest fat
man tits
man boobs exercise
eliminate man boobs
gynexin
puffy nipples

Use this exact ad for these keywords:
Rid Your Man Boobs?


















Eliminate the Chest Fat And
Man Boobs Fast & Easy!
http://www.bigextracash.com/aft/926f3363.html

So what we will do is first open some advertising accounts at search
engines like http://adwords.google.com or
http://sem.smallbusiness.yahoo.com/searchenginemarketing/ or
http://advertising.microsoft.com/search-advertising

We then start up campaigns using that exact advertisement and
keywords.

Friday, September 17, 2010

Pendaftaran mudah percuma, anda pula diberi RM10

Daftar sahaja dalam program ini anda akan diberi $3 sebagai bonus pendaftaran.

Anda akan diberi unik ID Link selepas mendaftar secara percuma. Promosikan link anda pada email, facebook atau blog anda. Setiap klik melalui link anda, anda akan di bayar $0.05. Lebih banyak klik, lebih banyak anda dapat.





Berikut adalah buktinya (USD)












Untuk mendaftar sila klik sini

Wanita bogel untuk larikan teksi dinaikinya



COVINGTON, La (Amerika Syarikat): Polis Louisiana melaporkan seorang wanita melucutkan pakaiannya di tempat duduk penumpang belakang dalam sebuah teksi, semalam.

Wanita terbabit yang meminta pemandu teksi itu membawanya pulang mencuri teksi berkenaan apabila permintaannya ditolak pemandu teksi itu.

Menurut sumber polis, Kapten Jack West, pemandu teksi itu mengambil Jennifer Gille, 29, dari St. Clair Shores di Michigan kira-kira jam 1 pagi. West berkata, Jennifer enggan turun sebaik tiba di rumahnya sebaliknya dia melucutkan pakaian dan meminta pemandu teksi itu membawanya pulang ke kediaman pemandu teksi berkenaan. Pemandu teksi itu lalu memecut ke balai polis berhampiran dan sebaik dia memasuki balai polis, Jennifer melarikan diri bersama teksinya. - Agensi

Rujuk Harian Metro

Thursday, September 16, 2010

Penyokong Kelantan bakar mercun perlu didenda stadium tanpa penyokong

KOTA BHARU – Pertemuan Kelantan dan Negeri Sembilan dalam saingan Piala Malaysia di Stadium Sultan Muhammed Ke-IV kelmarin, dicemari dengan insiden membakar dan membaling mercun oleh penyokong tuan rumah.

Lebih 20,000 penyokong menyaksikan perlawanan tersebut, yang berakhir dengan Kelantan tewas 0-1 selepas pelawat dihadiahkan penalti pada minit ke-74, yang disempurnakan oleh Abdul Halim Zainal.

Insiden membaling mercun bermula selepas pengadil, Yusof Mat Karim memberikan penalti, apabila pertahanan tuan rumah, S. Subramaniam menjatuhkan Idris Karim di dalam kotak penalti.

Keputusan pengadil mengundang `kemarahan' penyokong Red Warriors, menyebabkan ada yang bertindak di luar kawalan dengan membakar mercun sebagai tanda bantahan.

Keadaan yang tidak terkawal itu menyebabkan suasana di dalam stadium gamat dengan sorakan penonton, sehingga bertukar seakan-akan ` `medan pertempuran’ dengan letupan pelbagai jenis mercun.

Kehadiran anggota keselamatan termasuk polis, juga tidak diendahkan oleh penyokong.

Namun, insiden tersebut tidak merebak menjadi lebih buruk.

Dalam perkembangan berkaitan, tiga lelaki termasuk seorang penuntut institusi pengajian tinggi (IPT) didakwa di Mahkamah Majistret di sini semalam, atas kesalahan memiliki mercun tanpa permit, selepas ditahan di kawasan stadium sebelum perlawanan bermula.

Turut didakwa atas kesalahan sama ialah dua lagi lelaki yang ditahan memiliki bahan larangan itu pada 10 September lalu.

Kelima-lima mereka mengaku bersalah dan dibenarkan diikat jamin antara RM1,800 hingga RM2,500 dengan seorang penjamin, sementara menunggu tarikh hukuman pada 30 September dan 24 Oktober ini.

Pada 25 Januari lalu, dua penyokong Kelantan didakwa di mahkamah atas kesalahan memiliki mercun ketika ditahan di kawasan stadium sewaktu Kelantan menentang Johor FC pada saingan Liga Super.

Pada 7 April tahun lalu, penyokong Kelantan merusuh, termasuk membakar kereta ketika saingan separuh akhir pertama Piala FA antara Kelantan dan Negeri Sembilan.

FAM perlu bertindak tegas dalam hal ini untuk memastikan keselamatan pemain dan penyokong lawan apabila perlawanan seterusnya diadakan.

Penyokong kelantan perlu akui kelemahan pasukan mereka

Wednesday, September 15, 2010

Wah banyaknya senarai laman web lucah Melayu dan Indonesia

Anda dinasihatkan tidak melayari laman-laman berikut kerana mempunyai unsur seks dan tidak sesuai untuk tontonan.Segeralah bertaubat.

Hit tertinggi di internet bermula dengan perkataan bogel, telanjang, gadis melayu telanjang, budak sekolah melayu beraksi, pramugara terlampau, vcd wan norazlin, Siti nurhaliza bogel.
antara laman web yang hit pula
http://www.bigextracash.com/aft/926f3363.html
AMOY TELANJANG - http://www.cewemontok.com/search/label/Amoy
INDONESIA TELANJANG http://www.igo17.com/download/tag/no-nude/?nggpage=5
CEWEK CINA DITELANJANGI
NGINTIP CEWEK MANDI - http://foto-bugil.110mb.com/foto.php?q=ngintip-cewek&id=22
WEB HOSTING GAMBAR PORNO :
FILE SHARING FOTO TELANJANG CEWEK INDONESIA-www.xfreehosting.com
PESTA SEKS MANGGA DUA http://www.uploadhouse.com/viewfile.php?id=2220805&showlnk=0
BLOG HOSTING PORNO
EMBARRASSED GIRL MOMENT
MOMEN PALING MEMALUKAN BUAT CEWEK - http://www.truthordarepics.com/enf/
Mandi di intip - video - http://www.archive.org/details/gshbcnits
BUGIL DI MUKA UMUM - PERANCIS - party.de.paisir.fr
LINK SITUS BOKEP XHAMSTER SLUTLOAD DLL bokepgratisfilm.blogspot.com
http://www.bigextracash.com/aft/926f3363.html
BAHAN MASTURBASI BUAT CEWEK
VIDEO CEWEK TERTANGKAP SEDANG MASTURBASI
WAWANCARA MIRC CEWEK SUKA MASTURBASI
download foto AYU OKTASARI telanjang bulat
MELVY NOVIZA - TELANJANG IKLAN SABUN
VIDEO HELEN TRIANY SIMANGUNSONG
AYU OKTASARI TELANJANG
CEWEK BUGIL http://www.asian-sirens.com/blog/comments.php?id=1020_0_1_0_C
PANTAT JULIA PEREZ - http://sexyasian69.blogspot.com/2008/06/julia-perez-sexy-pictures.html
GRUP FB - MASTURBASI WANITA
STATEMENT FB CEWEK YG SUKA COLI
FACEBOOK - CURHATAN MASTURBASI
Foto Anang Cium Syahrini & Foto Tantri Vokalis Kotak Upskrit KELIATAN CD
FACEBOOK AYU OKTASARI TELANJANG
Foto Erika Kirihara Bugil Telanjang
ITENAS BANDUNG LAUTAN ASMARA
GRUP SARA
RIBUAN GAMBAR CEWEK JEPANG TELANJANG
RIBUAN GAMBAR CINA TELANJANG
RIBUAN GAMBAR CEWEK INDONESIA TELANJANG http://images.google.co.id/images?hl=id&safe=off&tbo=1&imgtbs=stz&imgsz=m&imgtype=photo&tbs=isch:1&q=jilbab+site:www.indobokepz.com/&sa=N&start=40&ndsp=20
LAGI GAMBAR CEWEK INDONESIA BUGIL
LINK UTAMA SITUS BOKEP GAMBAR TELANJANG INDONESIA
GADISBUGIL.US
CEWEK MONTOK
IGO17
FOTOBUGIL
INDOBOKEPZ
MANDALA.THUMBLOGGER
BLUEFAME
SAWOMATANG
ARTIS INDONESIA
MAJALAH PLAYBOY DLL
CELEBRITY, SENSORAN FILM TELANJANG


Tags: bogel, gadis bertudung lucah, laman web lucah, lucah, melayu bogel, melayu telanjang, redtube, redtube malaysia, tube8, video lucah
Redtube dan Tube8
Posted on 18 January 2010 by mummyna

Tahukah anda bahawa laman web lucah redtube dan web lucah tube8 adalah laman web lucah yang kerap rakyat malaysia layari.Mengikut kajian melalui alexa.com laman web lucah redtube.com adalah yang ke-50 paling kerap di layari,dikuti laman web lucah tube8.com.

Laman web lucah Redtube



Selain itu rakyat malaysia paling gemar melayari laman social seperti Facebook.Dengan fakta yang terdapat melalui alexa ini membuktikan bahawa rakyat malaysia memang suka menghabiskan jam di depan komputer untuk melayari laman web lucah.

Bawah ini merupakan senarai top 100 site yang dilayari rakyat malaysia.

1. Facebook
2. Google
3. Yahoo!
4. Google
5. YouTube – Broadcast yourself
6. Blogger.com
7. Windows Live
8. Wikipedia
9. Microsoft Network (MSN)
10. Myspace
11. Maybank2u.com, A Complete One-stop Financial Portal
12. Mudah.my
13. WordPress.com
14. Tagged
15. Friendster
16. The Star Online
17. Malaysiakini.com
18. Lowyat.NET
19. RapidShare
20. Cari Malaysia
21. MediaFire
22. Zynga Inc.
23. Blogspot
24. Utusan Online
25. Twitter
26. Go
27. Flickr
28. JobStreet.com – Leading Job Site in Asia, SEA
29. ESPN Sportszone
30. Berita Harian Online – Ilmu & Maklumat
31. 4shared
32. Photobucket image hosting and photo sharing
33. AirAsia Berhad
34. Microsoft Corporation
35. Baidu.com
36. One Manga
37. Ask.com
38. Hmetro.com.my
39. LiveJasmin.com
40. Free one-click file hosting!
41. Bing
42. Megaupload
43. Cimbclicks.com.my

44. LiveJournal
45. KOSMO! Online
46. Clicksor
47. The Malaysian Insider
48. Mozzi.biz
49. eBay
50. RedTube (laman web lucah yang di paling digemari rakyat Malaysia)
51. The Internet Movie Database
52. CNET.com
53. Amazon.com
54. Lelong.com.my
55. Malaysia Today
56. Djugo.com
57. XTEND Media
58. Filestube.com
59. Travian – Permainan Peluncur – Rom, Gaul & Teuton
60. Tube8.com (laman web lucah kedua yang di minati rakyat Malaysia)
61. Wixawin.com
62. Pbebank.com
63. ImageShack
64. Double Click
65. eBay Malaysia – Buy or sell practically anything on eBay, the world’s online marketplace
66. About
67. pornhub.com (Laman web lucah ketiga di minati rakyat Malaysia)
68. Conduit.com
69. Golden Screen Cinemas
70. CariGold.com
71. Metacafe
72. Harakahdaily.net
73. Mozilla.com
74. Angege.com
75. Agecheck
76. Linkbucks.com
77. ??(SOGOU.com)
78. CNET Download.com
79. Compteur.cc
80. Live Score
81. Jobstreet.com Malaysia – Jobs In Malaysia, Selangor, Kuala Lumpur, Penang, Joho
82. Xvideos.com
83. Multiply
84. JBTALKS.CC ~ ???? ~ ??????????~
85. ChinaPress ???
86. BBC Newsline Ticker
87. Ning
88. Dell Inc.
89. Sports Toto
90. Adobe
91. Premierleague.com
92. Mobico.my
93. EzineArticles.com
94. deviantART
95. Files.wordpress.com
96. Malaysia Airlines
97. Universiti Teknologi MARA
98. Dailymotion
99. Maxis Communications Bhd
100. JBTALKS.CC ~ ???? ~ ??????????

Download video ariel peterpan luna maya cut tari berzina. gomol atas katil percuma free

laman web redtube malaysia,tube8 malaysia…lucah dan sebagainya adalah pilihan muda mudi belia negara kita.Sedih…sedih : (

Tuesday, September 14, 2010

Lady Gaga is a Thief

Or so says the mother of one Lina Morgana.

The now departed Lina was apparently friends with Gaga back in the days when no one had heard of either of them. And Yana, Lina’s mother, claims that Gaga stole her daughter’s style.

TMZ has posted a video made by Lina’s mum on its site, which apparently, shows similarities between Gaga and Lina’s dress sense.

Yana tells TMZ that she only the wants the recognition she feel her daughter, who committed suicide in 2008, rightly deserves. Sources close to Gaga however, have said that Gaga “barely” knew Lina.

Personally, I think that yeah, there are similarities between the two but certainly, the evidence isn’t convincing enough.

Lady Gaga

Thursday, September 9, 2010

Step by step untuk mendapat 'percuma' RM1000 sebulan

http://www.bigextracash.com/aft/926f3363.html
Saya namakan projek ini komuniti BIG EXTRA CASH














Step by step

1. Sila daftar affiliate 'big extra cash' anda dengan klik disini
2. Selepas daftar dapatkan link affiliate anda daripada Big Extra Cash.
3. Kemudian daftarkan link affiliate anda di ruangan komen "POST INI"
4. Kita akan mengumpulkan sebanyak 200 rakan affiliate dalam komuniti ini.
5. masukkan link affiliate 200 orang rakan tersebut ke blog masing-masing.
6. Klik 200 link affiliate rakan anda setiap hari
7. Anda juga boleh mempromosikan link tersebut dengan cara yang lain untuk mendapat extra income tapi bukan di blog yang ada nuffnang kerana berkemungkinan status innit anda ditarik balik.

Pengiraan pendapatan.
1. Setiap klik anda akan dibayar USD0.05
2. Jika 200klik sehari = 200x0.05= USD 10
3. Pendapatan Sebulan = USD10x30= USD300
4. Pertukaran Matawang = (3.1*)xUSD300 =( RM1000*+/-)
* = bergantung pada kadar matawang semasa

Persoalan

Kenapa pilih Big Extra Cash?
kerana pendapatan dalam USD memberi nilai lebih besar bila ditukar kepada RM.

Adakah kita akan di ban?
Tidak pasti.

Wednesday, September 8, 2010

Dapatkan 6 juta backlink dan visitor ke blog anda

Pernah tak dulu korang terima surat berantai yang suruh masukkan wang pos ke dalam akaun tertentu dan nama pertama akan dibuang kemudian nama no.2 akan naik no.1 dan seterusnya..Hari ini benda tu diaplikasikan dalam mendapatkan backlink..Xpasti keberkesanannya tapi apa kata kita cuba je. Kalau fikir logik ada benar jugak guna cara ini..Jom kita cuba..bukan bayar pun percuma jer..

Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting dalam blog ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.
15. Blog2friend

PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.
Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut,maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

3. Harus jujur dan jangan buang link-link dan diganttikan dengan link-link yang lain.

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62

YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!

Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan aku jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

OK..SELAMAT MENCUBA..SEMOGA SAMA-SAMA BERJAYA.

13 pelacur di food court ditahan polis


KUALA LUMPUR 7 Sept. - Polis berjaya menahan 13 pelacur warga asing yang menyalahgunakan pas lawatan sosial selain tidak memiliki permit kerja mereka dengan menawarkan khidmat seks kepada pelanggan medan selera makan.

Kesemua mereka yang berusia antara 22 hingga 48 tahun ditahan dalam serbuan di medan selera makan, Jalan Gelang di sini pukul 11 malam tadi. - Utusan

sila klik sini

Jual tubuh demi kekasih

KUALA TERENGGANU: Penangan cinta siber bukan saja menyebabkan seorang wanita hanyut diulit mimpi indah, malah sanggup menjual tubuhnya kepada seorang kenalan lelaki akibat terdesak mendapatkan duit membeli tiket pesawat bagi membolehkannya bertemu kekasih berketurunan Arab di Timur Tengah.

Malangnya, selepas tubuhnya diratah rakan terbabit, wang dijanjikan untuk membiayai kos membeli tiket penerbangan dan perbelanjaan ke Arab Saudi tidak ditunaikan, malah dia kini tertekan dengan kesilapannya terlalu mudah menyerahkan tubuh. Kisah itu diceritakan seorang wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Ita, 35, yang kini hilang arah tujuan dan tertekan akibat terlalu terdesak mencari cinta selain sumber kewangan untuk bertemu kekasihnya itu. Menurutnya, cinta gila itu bermula selepas dia mengenali lelaki warga asing terbabit menerusi sebuah laman sosial di Internet sebelum termakan pujuk rayu kekasihnya itu supaya datang bertemunya untuk membincangkan hal perkahwinan. Ita mengakui termakan pujukan kekasihnya itu lalu membuat keputusan berangkat ke Arab Saudi, tetapi disebabkan sumber kewangan terbatas, dia berusaha mendapatkan pinjaman peribadi di beberapa institusi kewangan. “Selepas beberapa kali mencuba di beberapa institusi kewangan mereka menolak permohonan saya dengan mengatakan saya tidak layak kerana bergaji kecil.

“Kekasih pula asyik mendesak supaya segera ke Arab Saudi untuk bertemunya menyebabkan saya tertekan sebelum menceritakan masalah kepada seorang rakan lelaki yang menetap di Kuala Lumpur,” katanya yang bekerja sebagai kerani. Dia berkata, rakannya itu menunjukkan simpati sebelum menghubungi semula beberapa hari kemudian dengan menawarkan bantuan kewangan. “Pada mulanya saya gembira kerana dia sudi membantu namun terkejut apabila dia meletakkan syarat supaya saya menyerahkan tubuh sebelum permintaan saya itu dipenuhi secara percuma,” katanya. Wanita itu berkata, akibat terdesak dan terpengaruh dengan janji manis lelaki terbabit, mereka bertemu di sebuah hotel di negeri ini dan melakukan hubungan terlarang itu.


“Selepas hubungan seks tanpa rela diadakan dengan lelaki yang saya anggap rakan itu, dia berjanji memasukkan wang saya perlukan. Malangnya, selepas beberapa minggu menunggu dan memeriksa akaun bank, wang dijanjikan tiada.


“Luluh hati saya apabila saya mendapati ditipu, malah lelaki terbabit ketika dihubungi beberapa kali memberikan pelbagai alasan seolah-olah cuba mengelak menunaikan janjinya. “Saya sedar apa saya lakukan itu tidak bermoral, tetapi kerana cinta, diri saya hilang pertimbangan sehingga sanggup mengorbankan kesucian diri semata-mata untuk bertemu kekasih yang dikenali sejak sebulan lalu. “Kehangatan dan kemaruk cinta siber membuatkan saya menghabiskan empat hingga lima jam sehari melayari Internet untuk berhubung dengan kekasih saya itu yang berusia 30 tahun yang mendakwa dirinya bekerja di sebuah hotel di Arab Saudi,” katanya.


Menurutnya, kekasih warga Arab itu bukan saja pandai bermain kata, malah berjanji mendirikan rumah tangga dengannya menyebabkan dia gelap mata selepas dikecewakan beberapa lelaki tempatan sebelum ini.


Ita berkata, dia berbuat demikian kerana bimbangkan kekasihnya itu berubah hati dan untuk mengelakkan diri dikecewakan sekali lagi sehingga nekad melakukan apa saja asalkan dapat memenuhi permintaannya.


“Saya tidak mahu dikecewakan lagi, namun tidak menyangka jadi begini. Saya sendiri tidak tahu apa akan jadi selepas ini terutama selepas menjual diri hanya semata-mata untuk mendapatkan wang belanja ke Arab Saudi bagi bertemu kekasih.


“Takut nanti kekasih di Arab Saudi itu yang sebelum ini berjanji mahu berkahwin dengan saya turut mempermain dan meninggalkan saya dengan pelbagai alasan,” katanya.


Menurutnya, dia tampil menceritakan kisah hidupnya itu sebagai pengajaran kepada semua wanita supaya tidak mudah terpedaya janji manis lelaki yang berpura-pura prihatin, malah perlu berfikir sebelum mengambil jalan singkat untuk menagih cinta Internet kerana ia tidak pasti.

kisah jual tubuh demi wang

Monday, September 6, 2010

We're not selling sex, Emma Watson

Oh yes, she did!

In a new interview with Empire magazine, Emma Watson talked enthusiastically about the kiss she shares with Rupert Grint in the upcoming Harry Potter And The Deathly Hollows and in the same statement, managed to take a swipe at the Twilight films.

“This kiss between Hermione and Ron is highly anticipated, it’s been building up for eight films now. And Harry Potter is not Twilight, you know; we’re not selling sex. So, whenever there is any hint of that, everybody gets terribly excited.”

I’ve always liked Emma. And now, I think I like her even more!

Thursday, September 2, 2010

Rock This Town: Adam Lambert & Paramore Set For K.L. Dates


Two of the hottest acts in contemporary music are set to rock Kuala Lumpur in October.

First up is Adam Lambert, who is scheduled to set the Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil ablaze on 14 October.

K.L. is only one of two South-East Asian stops (the other being Manila) on Adam’s Glam Nation World Tour. Ticket prices for Adam’s gig have yet to be finalised but we’ll be sure to let you know as soon as we get the details.

Meanwhile, ticket details for Paramore’s gig on 19 October at the National Stadium, Bukit Jalil have already been confirmed. The tix are priced at RM98, RM168, RM268 and RM358 for the Rock Zone. Purchase tickets between now and 15 September and you’ll be entitled to a 10% discount. The discount applies to all ticket categories. For more details visit www.ticketpro.com.my

Adam Lambert’s Glam Nation Tour Live In Malaysia 2010 is organised by Marctenasia and Sony Music.

Paramore Live In Kuala Lumpur 2010 is organised by Tune Talk.

By Galaxie

Paris Hilton simpan Kokain dalam kemaluan.

Paris Hilton harus mulai merasa bimbang kerana Pemerintah Las Vegas David  Roger bertekad meletakkan pewaris Hotel Hilton ini ke penjara kerana kesalahan memiliki kokain. kes pendakwaan telah dikemukan ke atas Paris Yang mungkin akan dipenjarakan selama satu hingga empat Tahun.

Paris sudah tentu merupakan pemilik kepada kokain yang di temui dalam beg dibawanya. Walaubagaimanapun Paris mendakwa beg tersebut kepunyaan temannya yang dipinjam.Alasan pinjam beg adalah kerana begnya tidak sesuai dengan pakaian yang dipakainya kerana dia sangat mementingkan fesyen.

Tetapi menurut bizzare piece of news. Salah seorang temannya mendedahkan bahawa Paris sering menyembunyikan kokain Di cipapnya! "Itulah sebabnya mengapa Hal Yang pertama dimintanya sewaktu ditahan polis Vegas adalah untuk menggunakan Bilik mandi. Ini merupakan Satu-satunya kesempatan untuk Paris menyembunyikan kokain Dan mengelakkan penangkapan," Kata Sumber.

Menurut laman web ianundercover.com Ian Halperin, Paris "telah berjaya melepasi keselamatan Lapangan Terbang dengan menyembunyikan kokain dalam sarung kondom sebelum  menempatkan Di cipapnya."

Norman Hakim dan Memey bertunang raya ke-4


Pasangan selebriti Norman Hakim dan Memey akan bertunang pada hari keempat Hari Raya, Harian Metro melaporkan.

Walaupun perbicaraan kes khalwat mereka belum selesai, pasangan itu memutuskan untuk menamatkan spekulasi mengenai status hubungan mereka dengan memiliki mengadakan majlis pertunangan di rumah keluarga Memey di Felda Tenggaroh, Selatan 1 Kota Tinggi, Johor.

Pelakon Norman (yang nama betulnya adalah Mohd Nor Hakim) dan pelakon Memey (Suhaiza Suhaimi) sebelumnya telah membantah bahawa mereka mempunyai hubungan yang romantis, yang menyebabkan Norman menceraikan isterinya Abby Abadi (Arbaeyah Abdul Manan), yang juga merupakan seorang pelakon.

Memey mengatakan dia awalnya tidak mahu mengadakan majlis pertunangan tapi Norman berkeras mahu mengadakan majlis pertunangan sebelum perkahwinan mereka.

Wednesday, September 1, 2010

Ronaldo Kayoed

MADRID: Real Madrid winger Cristiano Ronaldo injured his ankle in his team’s opening Spanish League match and will be out for three weeks.

Madrid said Monday on their website that the Portugal international was hurt in the 0-0 draw with Mallorca a day earlier.

The 25-year-old Ronaldo will miss Portugal’s 2012 European Championship qualifiers against Cyprus and Norway. He will also be out for Madrid’s next league match against Osasuna and their opening Champions League game against Ajax. — AP

Official Site of the Premier League - Barclays Premier League News, Fixtures and Results News

The Star Online: Most Viewed: Sports