The Star Online: Most Viewed: Nation

Terkini, Utusan

Harian Metro: Mutakhir

Friday, September 24, 2010

Tiada wang nuffnang minggu ini

Pelik betul aku minggu ini....Nuffnang ni ada masalah ke...Minggu ni aku nampak banyak iklan masuk ikut add nuffnang aku tapi masalah problemnya tabung nuffnang aku dok camtu je...ape cer ni...

bosan betul nak tunggu acc nuff ni ...boleh tak rakan-rakan blogger bagi tips kat aku yang geram ni macammana nak gerakkan acc nuff aku yang macam hidup segan mati takmau ni.

ade tak yang dapat wang besar dari acc nuff ni...kalau tak aku nak stop je acc aku ni...kadang-kadang rase nyampah gak nak check balance yang dok macam tu jer.

Help me please tolong klik ye

10 comments:

  1. lebih kurang sama la nasib aku ni pun..mgu ni terasa cam takda lansung mashukk..tayangan iklan nuff kat blog aku pun kurang,walhal pelawat serata muka bumi masuk blog aku..ish ish herann,
    jangan2 nuffnang pun dh kena hack paa....

    ReplyDelete
  2. lambat cket kowt masuk..
    sabar na..

    ReplyDelete
  3. pagi sebelum Innity punye problem tu, Nuffnang keluar frame saja, ads tak dek. hue3

    ok la tu bro, dah masuk hari2 sekali sekali x masuk tu kira rehat la

    ReplyDelete

Official Site of the Premier League - Barclays Premier League News, Fixtures and Results News

The Star Online: Most Viewed: Sports