The Star Online: Most Viewed: Nation

Terkini, Utusan

Harian Metro: Mutakhir

Tuesday, August 31, 2010

Tawaran Istimewa: Iklan blog anda di blog saya, tiada bayaran.

Entriku kali ini sangat pendek. Setelah lama berfikir, akhirnya aku ingin mewujudkan satu blog untuk sesiapa yang berminat untuk buat blog link dengan blog aku yang tak seberapa ini. Blog link ini adalah percuma dan tak payah bayar pun..erk ada ke orang buat link berbayar?

Untuk pengetahuan korang semua, blog aku ini takdelah hebat sangat pun tapi aku amat berharap agar blog ini menjadi perhentian setempat untuk semua para bloggers. So sesiapa yang berminat untuk di link kan dipersilakan. Jangan malu-malu dan segan.

Aku juga amat mengharapkan korang semua dapat memasukkan blog aku dalam blog list korang.

Kepada sesiapa yang berminat. Sila 'link'kan blog aku http://www.blog2friend.blogspot.com/ dalam blog list korang dan aku akan list kan blog korang dalam blog aku. Jangan lupa tulis url blog korang  dan juga genre blog korang pada ruangan komen dibawah.

Jom main link-link. Jadilah orang pertama!

5 comments:

  1. Hello...i'm a fashion designer and my blog is absalutely about fashion!!

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    ur blog in my blog list now and forever!! Thanks dude

    ReplyDelete
  2. lets exchange link

    http://journey-of-red.blogspot.com

    ur blog link, i list kan kat my blog list @ koncokocnred.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. heheheh sy baru tukar guna domain

    ni dia link baru blog sy

    http://redlinda.com

    ReplyDelete

Official Site of the Premier League - Barclays Premier League News, Fixtures and Results News

The Star Online: Most Viewed: Sports