The Star Online: Most Viewed: Nation

Terkini, Utusan

Harian Metro: Mutakhir

Monday, August 30, 2010

Helah untuk tingkatkan pendapatan Nuffnang anda

Mari tingatkan pendapatan dari blog anda

Jika Anda memiliki sebuah blog, posting url anda ke ruangan komen di sini sehingga Anda akan dapat meningkatkan lalu lintas ke blog Anda. , bahkan lebih baik ianya juga akan meningkatkan jumlah tayangan dan klik anda. Jika Anda menggunakan Advertlet atau nuffnang (jika semua orang yang posting blog di sini klik 3 iklan di setiap blog diposting, kita semua akan membuat wang). Tentu saja, Anda tidak diwajibkan untuk mengklik iklan, tapi sila klik jika ada iklan yang benar-benar membuat anda tertarik

saya akan mula mengklik iklan di 3 blog berikut ......

Ini merupakan teknik saya klik iklan awak, awak klik iklan saya pula.

INGATLAH JIKA KITA BANYAK MENOLONG ORANG PASTI ORANG AKAN BANTU KITA JUGA.

SELAMAT MENCUBA

22 comments:

  1. da tolong klik da :)
    http://seraiaddicted.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. siap la hang aku report kat nuffnang. da wat screensot. teehee!

    ReplyDelete
  3. fraud click ni..hukumnya sama je dgn makan duit haram wei.. duit haram tau tak??

    ReplyDelete
  4. naya nuffnang kalu semua publisher cam ni

    ReplyDelete
  5. sori,x boleh buat mcm ini,ini kerana memang haram hukumnya,sebab kiter berusaha secara senang,memang kalo nuffnang tahu akan dibankan.maaf kerana x join.

    ReplyDelete
  6. tak wajib klik pun. siapa yang rasa nak klik iklan menarik klik aje la. pastu saya klik balik iklan menarik di blog berkenaan. tiada paksaan. lagipun nuffnang takkan marah rasanye kerana tujuan iklan dipublishkan adalah untuk menarik orang mengkliknya. Walaubagaimanapun saya mendengar komen anda dengan hati terbuka.

    ReplyDelete
  7. jangan gaduh..bulan posa ni.sapa nak ikut,ikut le.Fikir-fikir lah mana yang betul@ palsu..

    http://nizamullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. diorang tak dapat detect ke kalu buat macamtu?

    ReplyDelete
  9. bunyi cam menarik ja nihh..http://advertisement-2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. main klik klik le ni. up 2 u lah. sape rase bagus buat . masing² ada cara tersendiri. x usah kecoh².

    ReplyDelete
  11. iklan x kua.. camna nak klik.. hehe

    ReplyDelete
  12. klik klik kat http://www.ohfishiee.blogspot.com ye!

    ReplyDelete
  13. guna sistem win-win.. sy klik awk, awk klik sy kan mudah..hihi =)


    http://chentamaneesku.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. blog aku x de iklan nuffnang..

    ReplyDelete
  15. iklan apa-apa pun ok...janji masyuk

    ReplyDelete
  16. kliklah pak cik punya. nanti pak cik klik iklan yang menarik korang punya..kita pun pengguna. nak tahu juga kandungan iklan tu. tak salah rasanya. macam orang sewa rumah kita. memang dia bayar sewa tapi kadang-kadang kita kena ambil tahu apa ada dalam rumah sewa tu. kot dijadikannya gudang dadah, omaak ooi..pengsan kito. pak cik kalau jumpa blog orang, jumpa aje iklan, pak cik klik sebab pak cik nak tahu iklan dia sama tak dengan iklan dalam blog pak cik..yalah dah tua, rabun takut dia masukkan iklan bebukan,,pengsan lagi pak cik.

    ReplyDelete
  17. dulu komuniti klik mengklik ni dah wujud..lepas tu diband sekarang ada muncul sistem baru lagi.. hati2 kepada yg penipuan klik.. AWAS!! kawan aku baru kena bulan lepas.. duit yg dia Cash Out semua tak dapat gara-gara detect dalam 1 masa ramai org klik 1 iklan tu.. seolah2 tidak logik..

    kalau ramai pengunjung tak perlu nak klik iklan.. duit tetap masyuk.. so fokus pada bagaimana cara nak dapat buffered earning.. tak perlu bekerja keras nak klik.

    sory kalau ada yang tersinggung.. aku cuma menyampaikan je..

    ReplyDelete
  18. Check my blog also :)

    http://kiliquez.blogspot.com/2010/08/10-vampires-we-love.html

    ReplyDelete
  19. ui..klik-klik ye..depend la pada ads tu.kalo menarik.x menarik x perlu..bak kata tuan punya blog..bukan arahan..tu cume penerangan..asalkan kita tgk iklan tu bkn ats kepentingan sendiri..x mengapa.Tuhan tahu nawaitu kt yg sbnrnye..walwahualam..

    ReplyDelete
  20. fashion vs life

    http://bysandraazwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. hahahaha.. xbaek bro...
    dah kire klick haram nie :)

    ReplyDelete
  22. bagus tu...tlg kekawan, sbb tu sya blog awak.

    ReplyDelete

Official Site of the Premier League - Barclays Premier League News, Fixtures and Results News

The Star Online: Most Viewed: Sports